Skip to main content
O nama

 

 

 

Lipkom doo

Lipkom doo je porodična kompanija osnovana 2008.godine u Lipolistu. Glavna delatnost naše kompanije je otkup, proizvodnja, prerada, pakovanje I izvoz svežeg, zamrznutog I suvog voća visokog kvaliteta.

Kompanija poseduje dve fabrike sa savremenom opremom za zamrzavanje, sušenje I preradu voća, kao I sopstvene plantaže voća locirane u Mačvi – deo Srbije poznat po najkvalitetnijem voću I pogodnim klimatskim uslovima za proizvodnju. Godišnje preradimo I izvezemo oko 2000t zamrznutog voća I oko 500 t suve šljive.

Osim sa sopstvenih plantaža maline I šljive na oko 50 ha, Lipkom doo nabavlja sirovinu I od proizvođača iz Mačve I Podrinja. Sa ciljem dobijanja proizvoda vrhunskog kvaliteta, svi proizvođači dobijaju potrebnu edukaciju kako bi poštovali savremene principe proizvodnje.

Glavni cilj naše kompanije je proizvod vrhunskog kvaliteta, prepoznatljiv, bezbedan. To se postiže standardima kvaliteta ( IFS – International Food Standard, Kosher, Halal ), kontrolisanom proizvodnjom od savremenog uzgajanja voća, preko kontrole u proizvodnji I pakovanju, skladištenju, pa sve do isporuke kupcu.